Modele draperii si perdele dormitor

2. Tesaturi pentru perdele si draperii specifice stilului clasic: voal, organza, Matase, tafta, catifea – simple sau, de multe ori, Cu imprimeuri sau broderii rafinate ce denota rafinamentul si eleganta specifice stilului clasic. Eu As incerca sa gasesc niste draperii Albe cu insertii bleu sau turcoaz PAL, asa cum ai spus si tu. Avand deja peretii Roz in Camera As Evita perdelele fuchsia. INSA fuchsia se poate regazéi in imprimeul draperiilor Albe cu bleu sau turcoaz sub forma unor dungi fine sau sub forma unor floricele. Raspunsul este simplu: Alegi doua perdele identice si le montezi la cele doua ferestre. Daca ferestrele sunt foarte Late, atunci e posibil sa ai nevoie de 4 draperii in locul celor doua perdele. Sau Poti Decora fiecare fereastra cu Cate un ensemble individuel, fiecare dintre ele SCPUOM dintr-o Perdea si doua draperii. Ai grija la galeriile pe care le VEI alege: acestea trebuie sa AIBA piciorul de sustinere suficient de Lung pentru a-i permite perdelei sa Alcee lin pana la pardoseala, fara sa Atinga caloriferul. In acest fel VEI Evita formarea unei cocoase in dreptul caloriferului Tine CONT si de textura materialului si mai ales de marimea dortoirs Tau. Dans camerele MICI nu se recomanda tesaturi GRELE precum catifeaua sau plusul. Renunta la draperii cu imprimeuri daca incaperea beneficiaza de suprafete vitrate mari.

Dans continuare, voi incerca sa clasific tipurile de tesaturi folosite in confisarea perdelelor si draperiilor in functie de STIL. Verde si Alb in Combinatie la draperiile DIN dortoirs. Dans ce priveste Modul de asortare, trebuie spus ca daca in trecut se purtau, de Regula, perdele transparente asortate unui Set de draperii opace, DIN Stofa greoaie, astazi, lucrurile s-au schimbat. Moda in Materie permite folosirea aceluiasi Tip de tesatura, voal sau organza, de exemplu, atat in calitate de draperie cat si in calitate de Perdea, singura diferenta facand-o culorile alese. En dortoirs, Poti miza PE asortarea draperiilor cu cuvertura de PE Pat; Eventuel Poti comanda draperiile si cuvertura in acelasi timp si astfel sa Poti folosi concomitent Setul. Imprimeul de PE draperie se poate regazéi si PE cuvertura sau doar pe pernele décoratif de PE Pat. Exista si varianta de a asorta tapiteria tabliei de Pat cu materialul draperiei. Creezi astfel coerenta la Decker amenajarii si sporesti senzatia de confort prin texturile aduse.

Nimic nu aduce mai multa Lumina unui spatiu asa cum o visage Culoarea Alba. Detaliile furnizate de Tine sunt prea putine pentru a-TI putea face o recomandare ferma, Insa nu cred ca VEI Gresi alegand niste perdele Albe. Ca sa te asigur de faptul ca perdelele Albe sunt o optiune ce merita luata in considerare si de care nu trebuie sa fugi, ITI recomand sa citesti urmatorul articol, unde VEI Gasi si o Selectie de imagini convingatoare, SPER eu: https://www.casadex.ro/2015/12/perdelele-si-draperiile-albe-o-alegere-sigura-pentru-orice-décor/intr-o amenajare de dortoirs, draperiile pot Contura decoruri Frumoase prin felul in care imbraca ferestrele.

This entry was posted in Uncategorised. Bookmark the permalink.